Bokaal vaas taxus hout met kwarts.

Bokaal vaas taxus hout met kwarts.

Vaas, bokaal van taxus hout met deksel met daar op kwarts. Een unieke vaas, met bijzondere kleuren in het hout, wit met rood gevlamd en structuren in het hout. Houtdraaien, curiosa, uniek, handgemaakt, cadeau, woonaccessoire
Vaas van taxus hout met deksel met daar op een kwrts steen. Deze unieke vaas met deksel er naast voor bloemen, droogbloemen, zijdebloemen. Een uniek cadeau. Houtdraaien, kunst, edelsteen.
Bokaal vaas, ook te gebruiken als urn, met deksel en kwarts steen. Handgemaakt uniek van taxus hout. Deksel kan zowel op als naast de vaas. Een uniek en persoonlijk cadeau.
Detail van de deksel van de vaas met daar op de3 kwarts steen. Bokaal vaas ook als urn te gebruiken uit taxus hout met zijn mooie gevlamde rode en witte kleuren, combineer prachtig met deze kwarts steen.
Detail van het taxus hout van deze handgemaakte bokaal vaas met kwarts steen. Ook te gebruiken als urn door het afsluitbare deksel. Uniek in vorm en kleur. Houtdraaien, taxus, kwarts, vaas, urn, detail.
Boven aanzicht in de vaas. De mooie tekening van dit gladde taxus hout en de bijzondere structuren en vormen.
Urn, vaas in bokaal vorm met deksel. Uit prachtig taxus hout, met kwarts op de deksel. Een prachtige combinatie om de as van uw geliefde te bewaren. Crematie, urn, taxus hout, kwarts steen.

€ 450,-

Deze vaas in bokaal vorm met deksel is gedraaid uit taxus hout. Op de deksel is een kwarts steen verwerkt.
De vaas is te gebruiken als woonaccessoire, geschikt voor bloemen, droogbloemen en zijdebloem. Uniek met de deksel er naast.
Maar ook met de deksel er op is hij bijzonder en mooi, en ook zeker geschikt als urn.
De tekening, het gladde hout, met diverse structuren en zijn mooie gevlamde rood witte kleur van het taxus hout maakt deze vaas, urn zeer bijzonder.

Afmetingen bij benadering, 16,5 cm breed en 43 cm hoog met deksel, vaas hoogte 28 cm, deksel hoogte 15 cm.

Disclaimer:
Hout is een natuurlijk product, ik kan daarom niet garanderen dat er in verloop van tijd nog beweging in het hout zit.
Dit kan door luchtvochtigheid, temperatuur en de omgeving waar het zich bevind nog vervormen.
Voor mij kan dit het werkstuk enkel verbeteren, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit mooi vind.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Deel deze pagina: